Hogyan viseld téli ruháidat stílusosan tavasszal is

Februárban még számos webáruházban és plázában találkozhatunk téli leárazásokkal, így még van időnk szuper árakon beszerezni kedvenc darabjainkat. Az időjárás is kedvez nekünk, hiszen amíg nem tavaszodik, hordhatjuk téli szettjeinket és kiegészítőinket, de ezt követően is rengeteg lehetőségünk lesz arra, hogy kihasználjuk kedvenc téli ruháink hordását, amíg átváltunk télből tavaszba.

Teljesen természetes, hogy ha beköszönt a jobb idő, tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogyan is kéne felöltözni. A tavasznak mindenki megörül, a szekrény mélyére rejti a télikabátot, bakancsot, sálat, sapkát, és reménykedik, hogy a következő szezonig, nem is kell őket elővenni többet. Ilyenkor szembesülünk azzal, hogy reggel és este fázunk, de ha rendesen beöltözünk, akkor napközben ránk sül a ruha. A még tartó téli leárazások tökéletesek arra, hogy beszerezzük akár a következő szezonra a megfelelő ruhadarabokat, akár erre az átmeneti időszakra megfelelő öltözéket. Összeszedtük azokat az alapdarabokat, amiket most kedvezményes áron tudtok beszerezni, és praktikusak lehetnek a tavaszi átmenethez is.

Sokan azért nem kedvelik ezt az időszakot, mert bár gyönyörűen kezd el tavasszal sütni a nap, becsapós tud lenni, hogy hideg vagy meleg van, egy óra múlva is így marad-e? A reggeli hidegben még magunkra kapjuk a téli kabátot, amit már délelőtt túl melegnek érzünk majd, délután pedig a kezünkben hordozva cipelhetjük. Erre tökéletes megoldás egy téli mellény. Belül meleg, bent tartja a hőt, viszont ha melegebbre fordul az időjárás, csak kicipzározzuk, szabad mozgást ad a karoknak, kényelmes lesz az egész nap folyamán.

noi-teli-melleny-budmil-optimalnet.jpg

budmil téli női tél mellény

A kötött pulcsi szuper a réteges öltözködéshez. Hidegebb időben télikabát alá, viszont tavasszal egy bőrdzsekihez is stílusos és praktikus választás lehet. Ha hűvösebb az idő, vegyetek alá hosszú ujjú body-t, viszont ha jobbra fordul az időjárás egy vékony trikóval is tökéletes lesz. Eléggé szellőzik az anyagának köszönhetően, így nem fog előfordulni, hogy úgy érzitek, hőgutát kaptok benne. Válasszatok pasztell vagy föld színű darabokat, amik egy elrejtett hímzéssel, néhány felvarrt gyönggyel vagy akár egy fonattal igazán nőies és elegáns hatást kölcsönöznek a viselőjének.

stradivarius-noi-pulover-optimalnet-tartalommarketing.jpg

Stradivarius női pulóver

A tél kedvenc darabja a combcsizma mellett, a vastag sarkú bokacsizma volt! Ez azért is remek, mert most a téli leárazásoknak köszönhetően szuper áron tudjátok beszerezni, és egy vékonyabb farmerrel vagy harisnyával szoknyához egész tavasszal hódíthattok benne. A sarkát tekintve is kényelmes, hiszen elmúlt a tűsarkú csizmák korszaka, ebben sokkal könnyedebben tudjátok majd intézni a napi teendőket. Több színben is kapható, de az örök klasszikus még mindig a fekete, azonban ha trendi és nőies lábbelire vágytok, megtalálhattok belőle csattal vagy pánttal, esetleg masnival díszített darabokat is.

pullandbear-bokacsizma-optimalnet-tartalommarketing.jpg

Pull&Bear bokacsizma

Még a leárazások alatt szerezzétek be az alapdarabokat, így kényelemesen, az időjáráson való mérgelődés, és az ilyenkor sajnos szinte elkerülhetetlen megfázás nélkül léphettek át divatosan a télből a tavaszba.