Legyél stílusos már a suli első napján!

A jó benyomás fontos, ezt tudjuk. A lányok első iskolai napján nagy a tét, ezt vagy ismerjük a tapasztalataink alapján, vagy ha nem, akkor az amerikai filmekből biztosan. Apropó, amerikai filmek, ahol általában a lányok, fiúk egyenruhában kezdik az évet, és ez a lányoknál általában a klasszikus, skótkockás rakott szoknyát jelenti. Ez a darab, sosem megy ki a divatból, mégis eléggé elhanyagolt, pedig a tinédzserek remekül fel tudják dobni a sulis szettjüket egy ilyen klasszikus, de annál vagányabb darabbal.

Nézzünk néhány példát!

Ki lehetne az első, mint a divat egyik meghatározó stílusikonja, a Gossip Girl sztárja, Serena van der Woodsen (Blake Lively). Tökéletes őszi szett a bőrkabáttal és a vastagabb harsinyanadrággal. 

rakott-kockas-szoknya-suliba-serena-wanderwoodsen.jpg

Ha Serena képviseli a divatikont, akkor a másik véglet a bájosan jó kislány, Rory Gilmore (Alexis Bledel), aki a sorozatban a képen látható egyenruháját kezdetben kötelező jelleggel viselte, de később is vissza-vissza tért ehhez a vonalhoz.

rakott-kockas-szoknya-suliba-rory-gilmore.jpg

A film, amiben a kockás szoknyát, sőt a kockás szettet egy az egyben kimaxolták, nem más, mint a Spinédzserek. Ebből  a filmből még több min 20 év (Te jó ég!) után is bőven meríthetünk ihletet.

rakott-kockas-szoknya-suliba-spinedzserek.jpg 

Avril Lavigne énekesnőre elég jellemző ez a stílus. Szívesen viseli színpadon és azon kívül is.

rakott-kockas-szoknya-suliba-avril-lavigne_2.jpg

Ha kedvet kaptatok beszerezni egy jó kis darabot, akkor nincs más hátra, mint a sulikezdés előtti utolsó hétvégén nyakatokba venni a várost, és beújítani egy ilyen jó kis kockás, rakott szoknyát. Mutatjuk, hol találjátok a legjobb darabokat.

rakott-kockas-szoknya-suliba-hm.jpg

H&M - 5.990Ft,-

rakott-kockas-szoknya-suliba-bershka.jpg

Bershka - 8.995Ft,-

rakott-kockas-szoknya-suliba-zara.jpg

Zara - 12.995Ft,-

 rakott-kockas-szoknya-suliba-stradivarius.jpg

Stradivarius - 5.995Ft,-

 Divatos és stílusos iskolakezdést kívánunk mindenkinek!