Megdöbbentő! Az övtáska még mindig divat!

A 80-as éveknél korábban születettek, valószínűleg sosem gondolták, hogy az övtáska egyszer csak divat lesz, aminek egyik legegyszerűbb magyarázata, hogy sosem volt igazán divat, és mindig a piaci árusok, zöldségesek praktikus kiegészítőjeként tekintettünk rá. A divat természetesen kiszámíthatatlan, szóval, ha a neon biciklis nadrág is újra divat lett - és azt mondják, ez egy körforgás és időről időre minden előkerül egyszer -, akkor nincs min meglepődni. Ettől függetlenül, ha már a blog neve Divat és Stílus, akkor mi most a stílus oldaláról fogjuk meg a témát. Az övtáska továbbra sem szép és továbbra sem stílusos, de legalább praktikus maradt.

A tervezők elképesztően sok lehetőséget látnak benne, de biztosak vagyunk abban, hogy hiába készül műszőrméből, lakkból, plüssből, attól még az emberek többségének a fejében azonnal a klasszikus lengyel piacoknak hívott vásárok hangulata ugrik be.

Már több mint egy éve, hogy hivatalosan is visszatért a divat világába, ami önmagában elképesztő és mivel még mindig tartja magát, ezért úgy gondoltuk, itt az idő, hogy bemutassuk, milyen divatos szetteket lehet egy övtáskával közönségessé és roppan olcsóvá tenni.

Az övtáska egy tökéletes példa arra, hogy a divatot nem feltétel nélkül kell követni!

Kezdjük az elején, mert ki más hódolt volna be elsők között ennek a divatnak, mint Kendall Jenner, aki természetesen egy Louis Vuitton darabot viselt elég sokszor. 

ovtaska-kendall-jenner-louis-vuitton-divat-es-stilus.jpg

 

ovtaska-kendall-jenner-louis-vuitton-divat-es-stilus-2.jpg

Ha valakinek megtetszett, akkor a Louis Vuitton oldalán egy nagyon hasonlót beszerezhet. Éppen készlethiány van, de senki ne aggódjon mert azt ígérik hamarosan újra lesz raktáron 1.500 USD-ért.

Talán a Gucci tett a legtöbbet azért, hogy ez a divat 2018-ra is megmaradjon, mert övtáskák körében, a Marmont néven futó darabja lett a sláger, amit aztán már tényleg minden stílussal és ruhával kombináltak.

ovtaska-gucci-divat-es_stilus.jpg

 

ovtaska-gucci-divat-es_stilus-2.jpg

ovtaska-gucci-divat-es_stilus-3.jpg

Akit nem sikerült elrettenttetni és kicsivel olcsóbban szeretne beszerezni egy "szép" darabot, annak jó hírünk van, szinte az összes, sokak által ismert fast fashion boltban lehet kapni.

 ovtaska-hm-divat-es_stilus.jpg

A H&M-re mindig lehet számítani! Flitteres, (elegáns?) övtáska akár estélyihez is.

 ovtaska-bershka-divat-es_stilus.jpg

A Bersha kínálatból nehéz volt választani, de talán erről a leopárdmintásról nem is kell többet írni.

ovtaska-tally-weijl-divat-es_stilus.jpg

Ha esetleg valaki beleszeretett a Gucci fazonban, akkor jó hírünk van nekik is! A Tally Weijl-t megihlette.

ovtaska-stradivarius-divat-es_stilus.jpg

A Stradivarius tudja, mivel lehet egy álomszép szoknyát "feldobni".

 ovtaska-zara-divat-es_stilus_1.jpg

A Zara gondolt a rendszerező hölgyekre is, viszont senki ne lepődjön meg, aki ilyet visel, ha megkérik, hogy szereljen meg valamit.

ovtaska-zara-divat-es_stilus-2.jpg

Szintén Zara és egy teljesen átlátszó darab. Vajon hogyan mutat papírzsepivel, némi készpénzzel és egy - a hideg napokra gondolva - ajakbalzsammal...stb?

Ha esetleg azt gondolnak, hogy OK, de itt a télikabátos szezon és az övtáskát mindenki elcsomagolja, akkor rossz hírünk van. A trend tovább lett gondolva és pár perc instagrammozás után már képben lehetünk, hogy a vastag télikabáton viselt övtáska is menő, még annak ellenére is, hogy ez minimum +15cm derékbőséget jelent.

 ovtaska-divat-es_stilus-1.jpg

ovtaska-divat-es_stilus-4.jpg

ovtaska-divat-es_stilus-2.jpg

Ezzel a képpel zárunk, ahol a teddy kabát, strasszos csatt és a bársony övtáska találkozik.

ovtaska-divat-es_stilus-3.jpg