Melegítő, ahogy a sztárok hordják!

Egészen a 2017/2018-as divatlapok megjelenése előtt úgy tűnhetett, hogy a 90-es években elterjedt divatőrületet, a mackónadrágot elnyelte a süllyesztő. Tatarozásnál, szobafestésnél, talán még egy kocogáshoz is néha elővettünk egy régi darabot, de ezen kívül a mackónadrág inkább ciki, mint divatos volt. Nemrég viszont olyan híres és minőségi divatmárkák is kifutóra tettek belőlük néhányat, mint például a Gucci. Egyre több sztárt láthatunk nem csak az utcán, de előfordult, hogy a vörös szőnyegen is mackónadrágba! Nézzük meg, hogy milyen darabot vettek fel és hogyan is állt nekik.

Az nem új infó annak, aki követi a divatot, hogy a sportos és az elegáns ruhadarabok is szuperül nézhetnek ki együtt. Kombinálva ezt a két irányt, igazán fiatalos és sikkes szetteket láthattunk, vehetjük alapul a szoknya és tornacipő kombinációt, ami már évek óta szuper köztes opciója a sportos lazaságnak és komoly nőiességnek. Most viszont fordult a kocka, és ezek után nem az elegáns ruha és sportcipő lesz a menő, hanem pont a fordítottja: beköszöntött a magas sarkúval hordott melegítők kora! És bár elsőre furcsának és inkább röhejesnek, mintsem divatosnak tűnik ez a kombináció, de ha végig nézünk Kim Kardashian (37) öltözékén, el kell ismernünk, hogy mi is szívesen hordanánk ezt a szettet!

kim-kardashian-szabadidoruha.jpg

A melegítő nadrágok koronázatlan királynője a sztárvilágból egyértelműen Gwen Stefani (48), aki a 2000-es évek eleje óta hordja kedvenc darabjait videóiban, koncertjein, tévés fellépéseken, sőt még a vörös szőnyegen is. Gwen lassan húsz éve bizonyítja nekünk, hogy a szabadidőruha alsó egy basic crop toppal igazán vagány és nőies, mégis a pontot az i-re pár éve tette fel. Egy vörös szőnyeges rendezvényre Gwen Stefani a tőle megszokott vagány és sportos szabadidőruhában érkezett, azonban az egy színű darabot vibrálóan színesre, a sportcipőt pedig fekete bőr tűsarkúra cserélte. Lehet arról beszélni, hogy mi felvennénk-e ezt a szettet vagy utcára hordható-e, de felesleges, hiszen Gwen egy megkérdőjelezhetetlen dolgot mutatott meg nekünk ezzel. Igenis, lélegzetelállítóan nézett ki melegítőben, a vörös szőnyegen!

gwen-stefani-szabadidoruha.jpg

Nem kell azonban egészen Hollywood-ig tekintenünk, ahhoz, hogy a divatnak megfelelő stílusos melegítő nadrágokkal találkozzunk! Itthon is, már szinte minden divatmárka piacra dobta saját szabású darabjait, amiket megtalálhattok a polcokon a Gwen-hez hasonló színes nadrágoktól kezdve, bársony anyagokon át, a megszokott, letisztult szürke vagy fekete mackókéig mindent! És bár kétség nem fér hozzá, hogy a két hölgy remekül néz ki a magas sarkúval kombinált melegítős szettjében, mi azért mégis azt mondjuk, hogy egy minőségi, alapdarabbal és inkább kiegészítőkben bátor szereléssel ugyanúgy hódíthatunk az utcán! Válasszatok letisztult szabadidőruha alsót, így párosíthatjátok különböző kardigánokkal, bőrkabáttal, sportcipővel, bakanccsal, ahogy szeretnétek!

Ha ezzel a melegítő nadrágos sztár kitekintéssel meghoztuk a kedveteket a kényelmes nadrágokhoz, látogassatok el a budmil webáruházba és válasszátok ki a tökéletest!